Διεύθυνση: Δαναού 3, Άργος, Δευτέρα - Παρασκευή - 8:00 - 14:00

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Διακοπή νερού αυτή την ώρα σε όλο το Άργος λόγω σοβαρής βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης στην οδό Φείδωνος. Τα συνεργεία επιχειρούν για την άμεση αποκατάσταση της!

Διακοπή υδροδότησης για περίπου μία ώρα στην περιοχή του Συνοικισμού στο Άργος λόγω βλάβης στο δίκτυο υδροδότησης!

Τα συνεργεία εργάζονται για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης!

Λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ στα Δερβενάκια,το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΑΡΜ είναι εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα την διακοπή υδροδότησης στην Τ.Κ. Φιχτίων!

Αυτή την ώρα βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, οδός Γούναρη στο Άργος!
Διακοπή υδροδότησης από το το σημείο της βλάβης έως και το καπηλειό του Μαρίνου στην αριστερή πλευρά της Ηρακλέους!
Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑΡΜ εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση της βλάβης!

Οι επαναλαμβανόμενες διακοπές και αποκαταστάσεις του ρεύματος στην τ.κ. Φιχτίων, είχαν ως αποτέλεσμα την βλάβη στον πίνακα του αντλιοστασίου υδροδότησης την οποία επιχειρούν τα συνεργεία να επισκευάσουν το συντομότερο δυνατό.Παρακαλουμε για την κατανόησή σας!

Λόγω βλάβης στην ηλεκτροδότηση του αντλιοστασίου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητα Φιχτίων υπάρχει διακοπή νερού στα Φίχτια! Αναμένεται η αποκατάσταση της βλάβης από τον ΔΕΔΔΗΕ!

Η ΔΕΥΑΑΡΜ ενημερώνει πως λόγω σοβαρής βλάβης που υπάρχει στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης, έχει διακοπή η παροχή νερού στις παρακάτω περιοχές:

Περισσότερα...

Βλάβη εντοπίζεται σε κεντρικό σημείο του δικτύου ύδρευσης της πόλης στο ύψος της πλατείας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει υδροδότηση στο 90% των νοικοκυριών και καταστημάτων της πόλης. 

Η βλάβη χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα κρίσιμη λόγω του βάθους της και του σημείου της ενώ η ώρα αποκατάστασης της εκτιμάται να ξεπεράσει τις 4 ώρες. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας καθώς τα συνεργεία μας καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος και επισκευή του δικτύου.
Περισσότερα...

Βλάβη εντοπίστηκε σε κομβικό σημείο του δικτύου ύδρευσης, στη διακλάδωση της Εθνικής Οδού Άργους Κορίνθου με την  Επαρχιακή Οδό Άργους Νεστάνης πριν τη γέφυρα του Ξεριά. Ως αποτέλεσμα, έχει διακοπεί η υδροδότηση από το ύψος του  Αρχαίου Θεάτρου μέχρι το ύψος της Επαρχιακής Οδού Άργους Νεστάνης στο αριστερό μέρος των οδών Γούναρη και Ηρακλέους. Επιπλέον, η διακοπή περιλαμβάνει την περιοχή του Αγ. Προκοπίου στο Αεροδρόμιο, τα

Περισσότερα...

Ζημιά σε κεντρικό αγωγό του δικτύου υδροδότησης της πόλης του Άργους, στο ύψος της Ηρακλέους με την Τσώκρη εντοπίστηκε και επιδιορθώνεται από τα συνέργια της ΔΕΥΑΑΡΜ. Λόγω του μεγέθους της ζημιάς ο κεντρικός τομέας της πόλης του Άργους, από το ύψος του νοσοκομείου έως την πλατεία και από πλατεία έως τον περιφερειακό ενδέχεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υδροδότησης. Επιπλέον, πολίτες σε παρακείμενες οδούς στην πληττόμενη περιοχή
Περισσότερα...

Τηλέφωνα επικοινωνίας

  • Τηλεφωνικό κέντρο 27510 23938-23939
  • Ταμείο      27510 68278
  • Λογιστήριο    27510 23940
  • Βλάβες      27510 23505

 

Ώρες Κοινού

  • Δευτέρα - Πέμπτη 8.00 - 14.00

  • Παρασκευη 8.00 - 13.30