Διεύθυνση: Δαναού 3, Άργος, Δευτέρα - Παρασκευή - 8:00 - 14:00

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αύριο Τρίτη 3/10, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού των φρεατίων από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑΡ-Μ στο κέντρο του Άργους και συγκεκριμένα, απο την Καραολή Δημητρίου(στο ύψος της αστυνομίας) έως και την Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του φαρμακείου Λεονάρδου.Παρακαλούμε τους κατοίκους να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους στις παραπάνω οδούς απο τις 07:00 π.μ. της Τρίτης έως και τις 11:00π.μ. της ίδιας μέρας.

Υπεγράφη σήμερα από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡ-Μ κ. Δημήτρη Καμπόσο και από την ανάδοχο εταιρεία η σύμβαση δύο νέων έργων που θα επιλύσουν χρόνια προβλήματα στην περιοχή της Νέας Κιου και του Νοτίου τμήματος Άργους,

Περισσότερα...

Από την δημοτική Επιχείρηση ύδρευσης Αποχέτευσης Άργους – Μυκηνών ανακοινώνεται ότι η λειτουργία των τεσσάρων Μονάδων Αντίστροφης Όσμωσης (RO) από τα τέλη του Ιουλίου, βελτιώνει δραστικά τρεις (3) απαγορευτικές Παραμέτρους της ποιότητας του ακατέργαστου νερού των Πηγών Αναβάλου, από τις οποίες υδροδοτείται τον τελευταίο μήνα, το μεγαλύτερο τμήμα (ΖΩΝΗ-1) του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Περισσότερα...

Οι διαρροές νερού αναγνωρίζονται ως από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα συστήματα παροχής πόσιμου νερού παγκοσμίως. Το μη τιμολογούμενο νερό (NRW) – το μεγαλύτερο μέρος του οποίου οφείλεται σε

Περισσότερα...

Υπογράφτηκε σήμερα με τους αναδόχους δυο σημαντικά έργα, 100% χρηματοδοτούμενα απο προγράμματα, με τα οποία θα αντικαταστήσουμε το παλαιωμένο δίκτυο ύδρευσης του Δήμος Άργους Μυκηνών και θα επεκτείνουμε το σύστημα
Περισσότερα...

Στο πλαίσιο της διασφάλισης της ποιότητας και επάρκειας πόσιμου νερού στις περιοχές του Δήμου Άργους – Μυκηνών, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης υλοποιεί το Σχέδιο Ασφάλειας Νερού, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Περισσότερα...

Με την πρέπουσα τιμή , πραγματοποιήθηκε σήμερα ο Αγιασμός των Υδάτων στη δεξαμενή του Άργους στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΑΡΜ !
Η Διοίκηση κ το Προσωπικό της ΔΕΥΑΑΡΜ σας εύχονται , Χρόνια Πολλά ! Είθε η Θεία Φώτιση να οδηγεί τις σκέψεις μας και τις πράξεις μας !
Περισσότερα...

Ερωτηματολόγιο προς τους Δημότες για την καταγραφή απόψεων στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου "Αξιολόγηση του Σχεδίου Ασφάλειας Νερού"

Οι βλάβες του δικτύου ύδρευσης αντιμετωπίζονται άμεσα από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑΡΜ όπως και η επούλωση των τομών του οδοστρώματος που προκύπτουν από τις εκσκαφές λόγω των συγκεκριμένων βλαβών.

Περισσότερα...

Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού και διαστρέβλωσης της αλήθειας, προέβη για άλλη μια φορά η διοίκηση της ΔΕΥΑΝ, με την ανακοίνωσή της που λίγο πολύ πανηγυρίζει για την πιθανότητα… να είναι υπέρ της η απόφαση του Εφετείου τον Νοέμβριο του 2023!

Περισσότερα...

Ξεκίνησε η 3η και τελευταία φάση των απολυμανσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών που διενεργεί η ΔΕΥΑΑΡ-Μ στο δίκτυο αποχέτευσης.
Απολύμανση, καταπολέμηση μικροβίων
Μυοκτονία, καταπολέμηση τρωκτικών

Περισσότερα...

Χειμώνα-καλοκαίρι και σε δύσκολες κλιματικές συνθήκες, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑΡ-Μ εργάζονται για την γρήγορη αποκατάσταση βλαβών, ώστε καμία περιοχή του Δήμου μας να μην μένει χωρίς νερό!

Περισσότερα...

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών με αίσθημα ευθύνης και θέλοντας να αποκαταστήσει όλα τα ψεύδη και τις συκοφαντίες που εξαπολύθηκαν εναντίον της, ενημερώνει το κοινό πως η
προσπάθεια εξαπάτησής του, που έγινε χθες, από άνθρωπο που κατέχει θέση ευθύνης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες. Προς αποκατάσταση της αλήθειας και εμμένοντας στον δρόμο της ευθύνης και

Περισσότερα...

Το έργο είναι σημαίνουσας σημασίας καθώς η παλαιότητα του υπάρχοντος εξοπλισμού του βιολογικού ενείχε τον κίνδυνο περιβαλλοντικών προβλημάτων. Η διοίκηση της ΔΕΥΑΑΡ-Μ αντιμετωπίζει άμεσα τα πρόβληματα και προχωρά στην αναβάθμιση της λειτουργίας της ΕΕΛ παρά τις όποιες δυσκολίες.

Περισσότερα...

Έπειτα από μετρήσεις και ελέγχους, χημικούς και μικροβιολογικούς που διενεργήθηκαν τον Ιούνιο του 2022, διαπιστώθηκε ότι τo θαλασσινό νερό των περιοχών Μύλων, Νέα Κίου , Κιβερίου είναι απόλυτα ασφαλές για τους λουόμενους καθώς οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι πιστοποίησαν ότι είναι εντός των ορίων που καθορίζονται στην ΚΥΑ 8600/416/E103, όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 356/τΒ/26-2-2009 σε εναρμόνιση με την Οδηγία 2006/7/ΕΚ που αφορά στην ποιότητα

Περισσότερα...

Δεύτερη παρέμβαση της ΔΕΥΑΑΡ-Μ για την καταπολέμηση παρασίτων με απολύμανση, απεντομωση και μυοκτονία στους αγωγούς ομβρίων.

Περισσότερα...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες γενικής συντήρησης και αποκατάστασης του υδραυλικού εξοπλισμού των αντλιών τροφοδοσίας νερού από την πηγή ‘Αναβάλου’ προς το αντλιοστάσιο ‘ Αμυμώνης από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑΡΜ.

Περισσότερα...

Λόγω της πραγματοποίησης των γυρισμάτων ταινίας διεθνούς παραγωγής που θα γίνει στο κέντρο της πόλης του Άργους και συγκεκριμένα στο παλαιό Δημαρχείο και έμπροσθεν του κτιρίου της ΔΕΥΑΑΡ-Μ, 

Περισσότερα...

Τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Άργους Μυκηνών με το κατάλληλο εργατοτεχνικό και μηχανολογικό προσωπικό επεμβαίνουν και επισκευάζουν τις βλάβες που δημιουργούνται στο δίκτυο.

Μόνο την τελευταία εβδομάδα προχώρησαν σε επισκευές σε οχτώ περιοχές του Δήμου,όπως σε Αγριλίτσα, Αεροδρόμιο, Νέα Κίο, Στέρνα, Κουτσοπόδι, Σχινοχώρι, Άργος.

Περισσότερα...

Αγριλίτσα, Αεροδρόμιο, Νέα Κίος
Τα συνεργεία μας με το κατάλληλο εργατοτεχνικό και μηχανολογικό προσωπικό επεμβαίνουν κα επισκευάζουν τις βλάβες που δημιουργούνται στο δίκτυο!

Περισσότερα...

Σε αντικατάσταση της παλαιάς δεξαμενής με μια καινούργια και μεγαλύτερη  προχώρησε η ΔΕΥΑΑΡΜ στην Τοπική Κοινότητα Σκοτεινής. Η αντικατάσταση της δεξαμενής δίνει λύση στην επάρκεια του νερού καθώς αποθηκεύεται το νερό της πηγής με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη  υδροδότηση της κοινότητας αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας του νερού.  Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑΡΜ εργάζονται εντατικά απo άκρη σε άκρη του Δήμου Άργους Μυκηνών και

Περισσότερα...

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών από τις προηγούμενες ημέρες έχει ξεκινήσει και προχωρά στην απολύμανση των φρεατίων ομβρίων υδάτων για την εξάλειψη εντόμων και τρωκτικών με στόχο την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Περισσότερα...

Λίγους μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία η ΔΕΥΑΑΡ-Μ έχει υλοποιήσει σημαντικότατες εργασίες για την αναβάθμιση του βιολογικού Άργους –Ναυπλίου.

Περισσότερα...

Τηλέφωνα επικοινωνίας

  • Τηλεφωνικό κέντρο 27510 23938-23939
  • Ταμείο      27510 68278
  • Λογιστήριο    27510 23940
  • Βλάβες      27510 23505

 

Ώρες Κοινού

  • Δευτέρα - Πέμπτη 8.00 - 14.00

  • Παρασκευη 8.00 - 13.30